De beste opleidingen voor coaches

TenBurg is opgeleid door de beste opleiders voor beroepscoaches in Nederland. De krachtige verandertechnieken danken we aan de onze NLP-trainingen die we in de afgelopen jaren volgden.  De vervolgopleidingen tot coach bij UNLP en IEP sluiten daar helemaal bij aan.

NLP Practitioner en Master Practitioner

Wij zijn opgeleid door Arnold van Doorn, NLP Master Trainer, oprichter en eigenaar van Mind Academy. Hij heeft ons op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. De NLP-opleiding zorgt voor bewustwording en vergroot interne kwaliteiten zoals vertrouwen, rust en openheid.

Bron: www.mindacademy.nl

NLP Master Coach

De gecertificeerde NLP Master Coach opleiding van UNLP wordt gegeven door dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink. Het is de hoogst beschikbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP-coaching. De opleiding is geaccrediteerd door o.a. de beroepsverenigingen NVNLP, ABNLP en BATC.

Bron: www.unlp.nl

mBIT Coach

Om jou als klant nog effectiever met innerlijke conflicten te begeleiden en je te ondersteunen in wie je werkelijk mag zijn , beschikken we over het certificaat ‘mBIT Coach’. Master mBIT Trainer Wilbert Molenaar geeft de training tot mBIT Coach sinds kort ook in Nederland. mBraining is de manier waarop mensen hun drie verschillende intelligenties (breinen, hart, hoofd en buik)) gebruiken om een doel te bereiken en hun essentie in de wereld neer te zetten. mBIT is een toolbox hoe je dit optimaal gaat doen. Gebaseerd op neuro-wetenschappelijk onderzoek en oude wijsheid tradities. Het is een waanzinnig mooie methodiek die jou en je klanten/medewerkers helpt met een grotere wijsheid in het leven te staan. Dit levert nieuwe inzichten en technieken op om innerlijke vrede en harmonie te bereiken.

Bron: www.mbraining.nl