Een gezonde Body en Mind

Lichaam en geest zijn een geheel. Hoezeer we soms ook denken of zouden willen dat het niet zo is. Dat is de reden dat wij op zoek zijn gegaan naar producten om ook ons lichaam te reinigen van oude beperkingen. Het effect van gezond eten en bewust leven kan beperkt worden door dichtgeslibde darmen. Wij raden je dan ook aan de mentale coaching te ondersteunen met een fysieke verandering voor een nog grotere impact. Verander je eetgewoontes, ga sporten, fietsen of wandelen. Een verandering in je lichaam zorgt ook voor verandering in je gedachten en dus in je gedrag.

C9 Forever Living Products

Met het CLEAN 9 Programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen ’cleansing’ ofwel reinigingsprogramma geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren!

Wil je meer lezen over hoe je je lichaam reinigt en ontgift? Kijk dan op de site van  Forever Living Products of onze Forever Facebook pagina.

Meer Forever Living Products

Vaak waarderen we het enorm als iemand zichzelf goed verzorgt. Mensen die dat doen vallen op. Verzorgingsproducten van de drogist zijn vaak best goed, maar er zijn betere alternatieven. De producten van Forever Living zijn duurzaam geproduceerd, zuinig in gebruik en kwalitatief erg goed. Er zijn producten voor verschillende doeleinden van schoonmaakmiddel tot eczeem gel en van tandpasta tot make up. Het beste voor je lichaam, zowel innerlijk als uiterlijk, dat is voor ons Forever living products.