Losse coaching modules

Wil je liever stap voor stap naar een doel of heb je geen volledig traject nodig? De krachtige verandertechnieken die we in onze coaching gebruiken kun je ook volgen als losse modules. Met onderstaande modules kun je uitvinden hoe goed coaching bij je past. Je kunt gewoon met één module beginnen of een aantal modules selecteren. Geef je wensen aan op het formulier op de contactpagina. Kies je voor meerdere losse modules dan is het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. Wil je maar één module, dan nemen we tijdens dat ene gesprek wat extra tijd voor de kennismaking.

De modules

  1. Je onbewuste eigenschappen

Van welke eigenschappen van jezelf ben je je niet eens bewust? Hoe reageer je op veranderingen? Houd je graag alle opties open? Kijk je meestal naar verschillen of overeenkomsten? Onbewuste eigenschappen bepalen onbewust behoorlijk hoe je je leven leidt. In deze module van een uur ga je met behulp van een aantal eenvoudige vragen die je van tevoren beantwoordt, op zoek naar deze levensbepalende onbewuste eigenschappen. We bespreken er minstens tien. Zo weet je binnen een uur waar je zelf méér invloed op kunt hebben in je leven.

 

  1. Wat houd je tegen?

Hoe vaak heb je de vraag ‘wat houd je tegen’ al gehoord?  Sommige ‘adviseurs’ zeggen ook wel: dan doe je dat toch gewoon’’. Maar had je het niet allang gedaan als het zo makkelijk was? Er is iets dat je bewust of onbewust tegenhoudt om nieuwe stappen te zetten of dingen anders te doen. Zou het niet fijn zijn om te weten wat dat is en hoe je het kwijtraakt? Met een eenvoudige oefening zorgen we al voor veel inzicht waarmee je verder kunt. Misschien kunnen we ter plekke in het beschikbare uur een deel ook al oplossen; op zijn minst weet je na afloop wat het is waar je aan kunt werken.

 

  1. Het verleden opruimen

In één tot twee uur durende sessie ruimen we boosheid, angst, verdriet, schaamte en schuld uit je verleden op. Met een krachtige maar zachte verandertechniek koppelen we een negatieve emotie los van een gebeurtenis. Hierdoor ben je weer in staat pure emotie te ervaren zonder de oude pijn. Let op, dit kan een intens effect hebben!

 

  1. Je doel stellen en behalen

In één tot twee uur zorgen we voor meer helderheid en focus op het doel dat je wilt bereiken. We gaan dromen, plannen en evalueren via een mooie techniek. Als alles uiteindelijk klopt, verankeren we het doel. Dit kan een doel zijn over hoe je je wil voelen, dat je wilt starten met een goede gewoonte of een echt resultaat wilt behalen. Voorwaarde is wel dat je er zelf invloed op kunt hebben en het enigszins realistisch is. Hoewel, dat bepaal je zelf….

 

  1. Tegenstrijdigheid in jezelf aanpakken

Welke tegenstrijdigheid leeft er in jou die er nog voor zorgt dat je niet vooruitkomt op een onderdeel van je leven? In een uur werken we met een mooie intense techniek, waarvan de uitkomst je zal verbazen. We integreren de tegenstrijdigheid in een nieuwe oplossing, die je vervolgens bekrachtigt. Zo heb je een blijvend resultaat.

 

  1. Een gewoonte doorbreken

Weg met die vervelende gewoonte. Met een korte techniek, die maximaal een uur neemt, onderbreken we een gewoonte die je als vervelend ervaart en leer je nieuw gedrag aan. Dat klinkt simpel en dat is het ook!

 

  1. Inzicht in je wensen

Waar wil je dat je leven over gaat? In een uur maken we een ronde vanuit een wens die je hebt voor de praktische kant van je leven. Waarom wil je nu zo graag die nieuwe… bank… auto…?

 

  1. Een irritatie oplossen

In een uur brengen we rust en inzicht rond irritaties die je hebt bij een bepaald gedrag van mensen om je heen of van een bepaald persoon. Waar loop jij liever met een boog omheen, wie of welk gedrag zorgt ervoor dat je dat doet?  Een leuk invulschema en een mooie techniek brengen je meer rust.

 

  1. Angst of fobie verzachten

Met een veilige techniek verzachten we in een uur de heftigheid van een angst of fobie die je hebt. We gaan op geen enkele manier de echte confrontatie met je angst aan, maar maken de angst wat zachter en koppelen de ergste heftigheid los. Afhankelijk van de ernst van de angst kunnen we het in een keer helemaal oplossen; misschien is het nodig de sessie nog een keer te herhalen.

Past je uitdaging niet in bovenstaande oplossingen?

Past jouw uitdaging niet in de voorgestelde oplossingen? Maak je geen zorgen. Bij de bovenstaande mogelijkheden maken we maar gebruik van een klein aantal van de oneindig vele mogelijke, krachtige technieken en oplossingen. We komen er samen achter wat de oplossing voor jou is. Maak gratis en vrijblijvend een eerste afspraak waarin we kennismaken en je wens of uitdaging bespreken.