Gratis* en helemaal vrijblijvend eerste gesprek

In een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Dit kan vaak gewoon bij jouw thuis of op een locatie bij jou in de buurt waar je rustig kan praten. In dit gesprek onderzoeken we wat jouw vraag is en wat je wensen zijn. Op basis van dit eerste gesprek bepalen we wat er nodig is, wat de beste manier daarvoor is en hoe we je  daarbij kunnen helpen. Daarbij stellen we vast hoeveel gesprekken er nodig zijn en welke aanpak het best bij jou en je vraag past. Grote kans dat dit eerste gratis gesprek al wat voor je oplevert.

Coaching vanuit jouw kijk op je leven

Wij gaan altijd uit van jouw kijk op je leven en de wereld om je heen.  Jij bent immers expert in jouw leven. Goedbedoelde adviezen van anderen zoals ‘stel je niet aan’, ’dan doe je dat toch gewoon’ of ‘daar moet je gewoon niet aan denken’ zijn vaak niet helpend. Zelfs vragen als ‘waarom doe je dat dan?’  brengen je meestal niet verder. Vaak weet je het antwoord niet direct; het voelt ook nog alsof je dom zou zijn dat je iets doet zoals je het altijd doet. In jouw leven hebben zich gewoontes gevormd die je hebben gebracht waar je nu bent. Dat is een behoorlijke prestatie, ook al zou je het misschien anders willen. De gesprekken zoals wij die voeren zijn gebaseerd op jouw ervaring, zowel thuis, op je werk als in je verdere sociale omgeving. Vandaaruit gaan we ervaren wat er goed gaat en wat jij denkt dat er beter kan.

Wat kun je verwachten?

De sfeer van de een-op-een gesprekken zal persoonlijk, respectvol en inspirerend zijn. De aard van de gesprekken kan intens maar ook luchtig zijn. De gespreken zijn gebaseerd op jouw ervaring. Jouw manier van luisteren, zien, voelen, denken en opslaan van herinneringen heeft ervoor gezorgd dat je bent wie je nu bent. Werken vanuit jouw ervaringen betekent ook dat jij invloed hebt op wat er het beste kan gebeuren. Jij bepaalt het doel dat je met de coaching wilt bereiken. Als je dat helder hebt, dan kunnen we van daaruit aan de slag. Heb je je doel nog niet helemaal scherp, maar weet je wel dat er iets moet gebeuren, dan komen we gegarandeerd samen tot een mooi doel. Dat kan ook niet anders, we gaan uit van jouw ervaring en jouw bewuste of onbewuste beeld van je leven.

Gratis* check up na twee maanden

Tijdens de checkup praten we bij over hoe veel beter het nu met je gaat. Mocht er nog een restje op te lossen zijn dan kunnen we dat gelijk aanpakken. Door onze unieke mix van reguliere coaching en verandertechnieken is resultaat zo goed als verzekerd. Ondanks dat kan het nodig zijn enkele veranderingen aan te scherpen of te versterken. Net als de snaren van een instrument die na een verandering in omstandigheden vaak na een tijdje even nagespannen moeten worden voor de mooiste klanken.

*Gratis:  Je betaalt alleen de kostprijs van de locatie van coaching. Is dat bij je thuis, dan betaal je  niets. Is dat op locatie, dan betaal je  alleen de kostprijs van die locatie. Afhankelijk van de locatie is dat 10 tot 20 euro. Voorwaarde is wel dat we een rustige omgeving hebben met voldoende privacy.