Wij komen naar je toe

TenBurg wil coaching graag voor iedereen bereikbaar maken. De coaching kan daarom plaatsvinden bij je thuis of ergens op een geschikte locatie binnen een straal van 50 kilometer van Arnhem. Dat betekent € 15,- korting op ons tarief.

Is de coaching bij jouw thuis of bij familie, vrienden of kennissen dan vragen wij je dit te regelen op de afgesproken tijd. Zorg ervoor dat we voldoende privacy hebben en niet kunnen worden gestoord. De beschikbare tijd kunnen we dan helemaal aan jou besteden, het zou jammer zijn als we een deel van het gesprek overnieuw moeten doen. Ook heeft de coaching het beste resultaat als we aan een stuk door een coachgesprek kunnen voeren.

Diverse locaties in Nederland

Heb je zelf geen geschikte locatie waar we rustig kunnen praten of vind je het niet prettig thuis of bij anderen te zitten? We hebben mooie ruimtes beschikbaar. TenBurg werkt samen met bijvoorbeeld Het Coachhuis en Deskbookers. Zij bieden rustige en prettige locaties aan door het hele land. De kamers hebben comfortabele stoelen en de ruimte en sfeer die past bij een coachgesprek. Koffie, thee en water is meestal gratis. Kijk voor meer informatie op hun websites. Mocht je zelf een (betaalde) locatie weten dan is dat natuurlijk ook goed.