De beste investering die je kunt doen

Wat is het je waard om goed in je vel te zitten? Een investering in jezelf verdien je terug in betere vriendschappen, liefde, mooiere prestaties of misschien gewoon ook in geld als je meer vrijheid in handelen ervaart dan nu. De laatste jaren hebben wij intensief in onszelf geïnvesteerd. Dat heeft ons zó veel meer gebracht dan het ons kostte. Dat kan voor jou ook zo zijn.

Gratis* en helemaal vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis* zodat je kunt bepalen of onze coaching wat voor je is. Wij raden je aan voor het eerste gesprek een ruimte te regelen bij je thuis, bij vrienden of kennissen of ergens anders waar er geen kosten voor je zijn. Het moet wel een ruimte zijn waar je rustig en vrijuit kunt praten.

Tarieven kortdurend coachingtraject

Om de coaching laagdrempelig te houden hanteren we schappelijke tarieven. Het tarief van een coachgesprek van een vol uur is €85,- inclusief btw. Voor een regulier coachtraject van 5 tot 10 gesprekken is dit €425,- tot €850,- inclusief btw. Vraag gerust naar ons aantrekkelijke zakelijke tarief.

Tarieven losse modules

De tarieven van de losse modules van een uur kosten €85,- incl. btw per gesprek. Modules van meer dan een uur kosten €95,- per gesprek

Module prijs
1.           Je onbewuste eigenschappen  €85,-
2.           Wat houd je tegen? €85,-
3.           Het verleden opruimen €95,-
4.           Je doel stellen en behalen €95,-
5.           Tegenstrijdigheid in jezelf aanpakken  €85,-
6.           Een gewoonte doorbreken  €85,-
7.           Inzicht in je wensen  €85,-
8.           Een irritatie oplossen  €85,-
9.           Angst of fobie verzachten  €85,-

Gratis* check up na twee maanden

Twee maanden na het laatste gesprek heb je recht op een checkup. Tijdens dit uur praten we bij over hoeveel beter het nu met je gaat. Mocht er nog een restje op te lossen zijn, dan kunnen we dat gelijk aanpakken. Onze unieke mix van reguliere coaching en verandertechnieken zorgt dat je goed als zeker verzekerd bent van resultaat. Ondanks dat, kan het nodig zijn enkele zaken nog aan te scherpen of te versterken. Vergelijk het met de snaren van een instrument: na een verandering in omstandigheden moeten die na een tijdje nog even nagespannen worden voor de mooiste klanken.

Korting van 15 euro op locatie

Wij maken gebruik van professionele locaties waar ruimte en privacy verzekerd zijn. Kunnen de gesprekken plaatsvinden op een locatie waar geen kosten aan zijn verbonden, dan blijven de kosten beperkt. De kosten van een gemiddelde gehuurde gesprekslocatie (15 euro) wordt in mindering gebracht op het tarief. Het moet wel een ruimte zijn waar je rustig en vrijuit kunt praten.

*Gratis wil zeggen: je betaalt alleen de kostprijs van de locatie van coaching. Is dat op een locatie die je zelf regelt, dan betaal je ons niets voor de locatie. Voorwaarde is wel dat het een rustige omgeving is met voldoende privacy. Spreken we af op een locatie die wij regelen, dan betaal je alleen de kostprijs van die locatie. Afhankelijk van de locatie is dat 10 tot 20 euro.